fbpx

Curs de instructor preparator formare/ beauty trainer Autorizat - Studii medii

Cursul de instructor preparator formare este un curs complex, plin de informatii utile si avantajoase, pentru toti cei care vor sa devina traineri de top.

Certificatul de instructor preparator formare iti ofera posibilitatea de a sustine programe de formare profesionala destinate adultilor pe domeniul sau de specializare si activitate profesionala. Acest curs este obligatoriu pentru toti cei care activeaza in domeniu si vor sa predea cursuri precum: curs de automachiaj, perfectionare, etc.

Ce vei invata in cadrul cursului de instructor preparator formare autorizat ANC?

La finalul cursului, vei sustine un examen in fata comisiei de la Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, in urma caruia vei primi certificatul de absolvire, recunoscut national si international.

Partea teoretică

Incepand din a doua zi una/doua cursante vor fi trainer (vor preda teoria, vor face demonstrația si vor asista la practica, analizand greșelile).

Partea practica se realizeaza atat fizic, cat si ONLINE

Competentele dobandite conform standardului ocupational Instructor preparator formare:

Acest curs este conceput special pentru toti cei care activeaza in domeniul de beauty (make-up, gene, nails, etc.) si ofera informatii pe care orice viitor trainer trebuie sa le stie.

Acte necesare înscrierii la curs:

  • Copie CI
  • Copie ultima diploma de studii ( minim liceu)
  • Copie calificare (machior, nail artist, orice alt domeniu de activitate)
  • Certificat de nastere
  • Certificat de casatorie (daca este cazul

Preț curs:

  • Pretul cursului fizic este de 1550 lei (TVA SFDD)

  • Pretul cursului online este 1450 lei (TVA SFDD)

  • Se poate achita în 3 rate.
  • Pentru inscriere se achita avans de 250 LEI, suma reprezinta garantia inscrierii si nu se va returna in caz de amanare/ neprezentare la curs.

Înscriere-te la cursul de instructor preparator formare/ beauty trainer Autorizat ANC - Studii medii

Alege o modalitate de plată de mai jos și vei fi redirecționat către o nouă pagină unde va trebui să completezi datele de facturare și ulterior să finalizezi plata online, în siguranță.

*  Te rugăm să adaugi numele cursantului la ‘Observații’ dacă numele acestuia este diferit de numele completat la ‘Date de facturare’. După efectuarea plății online cu cardul, vei primi un e-mail de confirmare privind tranzacția efectuată.

Întrebari frecvente

Cum se desfășoară examenul final?
Dupa finalizarea cursului, fiecare cursanta trebuie sa pregateasca un proiect pe care sa-l prezinte in fata comisiei ANC, de ex: suport de curs.

Vei obtine certificatul de absolvire eliberat de MINISTERUL MUNCII si PROTECTIEI SOCIALE si de MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII, pentru o profesie recunoscută la nivel național dar si international.

Alegeți cursul preferat și fă următorul pas în devoltarea carierei tale!

Contact

Dacă ai o întrebare, vrei mai multe detalii despre cursuri sau dorești o programare la make-up, mă poți contacta fie telefonic, fie completând formularul de contact:

Contact

Ai o întrebare sau vrei mai multe detalii despre cursuri? Completează formularul de mai jos și revin în cel mai scurt timp posibil.

× Ai o întrebare?