fbpx

Curs de formator/ beauty trainer autorizat ONLINE – Studii superioare

Cursul de trainer/ formator este cel mai complex si complet program de formare si se adreseaza tuturor celor care vor sa profeseze in domeniu de beauty (nails, make-up, extensii de gene, etc).

Perioada cursului:

5- 15 august

Zile de curs:

5, 6, 7, 13, 14 august

Program:

18:00 - 20:30

Examen:

16 august - 10:00

Acest curs este conceput special pentru persoanele care activeaza in domeniul de beauty (make-up, extensii de gene, nails, etc) si ofera informatiile pe care orice viitor trainer trebuie sa le stie.

 

Cursul se desfasoara ONLINE, pe platforma ZOOM, pe o perioada de 5 zile, in decursul a doua saptamani, aproximativ 3-4 ore/ zi.

Credit module tbi bank 3.4.1

72.65 Lei x 4 rate

curs_1

Ce vei învăța în cadrul cursului de formator/ beauty trainer?

Partea teoretică

Incepand din a doua zi una/doua cursante vor fi trainer (vor preda teoria, vor face demonstrația si vor asista la practica, analizand greșelile)

Partea practica se realizeaza atat fizic, cat si ONLINE

Competentele dobandite conform Standardului Ocupational FORMATOR

Acte necesare înscrierii la curs:

  • Copie certificat de naștere;
  • Copie ultima diploma de studii (minim diplomă de licență);
  • Copie buletin;
  • Certificat de casatorie (dacă este cazul).

Pentru a putea participa la cursul de formator, trebuie sa ai minim studii superioare (diploma de licenta).

Preț curs: 2200 lei (TVA SFDD)

  • Pentru inscriere se achita avans de 250 LEI, suma reprezinta garantia inscrierii si nu se va returna in caz de amanare/ neprezentare la curs.
La finalul cursului, vei sustine un examen in fata comisiei de la Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, in urma caruia vei primi certificatul de absolvire, recunoscut national si international.

Întrebari frecvente

Cum se desfășoară examenul final?

Dupa finalizarea cursului, fiecare cursanta trebuie sa pregateasca un proiect pe care sa-l prezinte in fata comisiei ANC, de ex: suport de curs.


Vei obtine certificatul de absolvire eliberat de MINISTERUL MUNCII si PROTECTIEI SOCIALE si de MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII, pentru o profesie recunoscută la nivel național dar si international.

Cursul de formator este adresa celor care au studii superioare, insa pentru cei care vor sa predea si detin studii medii organizam cursul de instructor preparator. Mai multe detalii despre cursul de instructor preparator, gasesti aici.

Pentru a elibera diplome autorizare este necesar un dosar de autorizare despre care vom discuta in cadrul cursului de beauty trainer/formator, insa poti elibera diplome de participare.

Curs de formator/ beauty trainer autorizat ONLINE - Studii superioare
250,00 lei2.200,00 lei

Cursuri cu reducere de preț

Contact

Dacă ai o întrebare, vrei mai multe detalii despre cursuri sau dorești o programare la make-up, mă poți contacta fie telefonic, fie completând formularul de contact:

× Ai o întrebare?