fbpx

4 rujuri de care te vei indragosti in perioada aceasta

By Posted on 1 Comment Location: 1 min read 777 views

Da-i unei femei rujul potrivit si ea va cuceri lumea.

A venit timpul sa schimbam putin paleta de culori in ceea ce priveste rujul. Categoric fiecare dintre noi va purta ce culoare o face sa se simta bine si increzatoare, insa acum este momentul potrivit pentru a incerca cateva nuante mai puternice. V-am pregatit o lista de nuante si rujuri pe care le puteti incerca in acest sezon.

1.Oxblood Red Una dintre nuantele mele preferate de rosu, pentru aceasta perioada. Este o nuanta de rosu care se potriveste pentru toate tipurile de piele. In combinatie cu un creion de buze mai inchis poti face un degradee foarte frumos. 

This image has an empty alt attribute; its file name is 14830_S_06.jpg

2. Purple-Pink Este una dintre cele mai purtate culori din sezonul trecut, insa si anul acesta se mentine in trend. Este o nuanta perfecta pentru toamna-iarna. Love it!

3. The perfect nude – Nude-ul se potriveste oricaui sezon, fie rece sau cald. Important este sa iti gasesti acel nude perfect. Am cautat ceva timp pana am gasit combinatiile de “perfect” nude.

 

But first Lipstick

4. Rosu oranj – Este o culoare ce se potriveste numai anumitor tonuri de piele, insa cu siguranta te va scoate in evidenta atunci cand o vei purta.

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Georgiana
    November 28, 2019

    Cele mai bune rujuri recomand ?❤

Previous
Produse de sprancene pe care le recomand
4 rujuri de care te vei indragosti in perioada aceasta

Wishlist 0
Continue Shopping