fbpx

My make-up brushes!

In trusa mea de make-up am 55 de pensule si mereu am impresia ca nu sunt suficiente

Hello-hello, girls!

Azi de dimineata m-am trezit cu super multa energie, am luat micul dejun pe la 6:20, am fost la sala la o clasa de TRX (daca nu ati incercat pana acum va recomand cu drag), dupa care am avut o inspiratie ultra giga divina si am zis ca trebuie sa fac o postare.

M-am hotarat sa va povestesc putin despre pensulele mele de make-up.

Am tot vazut in ultima perioada intrebari legate de pensule, de unde sa le achizitionati si care sunt cele mai bune, asa ca m-am hotarat sa va povestesc putin despre ale mele.

In trusa mea de make-up am 55 de pensule si mereu am impresia ca nu sunt suficiente. Saptamana trecuta mi-am cumparat 8 pensule, 3 de la Zoeva si 5 de la Real Techniques. 

Pensule pentru ochi

      Sa incepem cu cele mai multe pensule din trusa si anume pensulele de blending.

Am 17 pensule de blending, de la Zoeva, Mac, Pupa, Anca Radulescu, Anastasia BH.

3 dintre pensulele mele sunt de la Zoeva : 231, 225, 228.  Sunt minunate toate cele 3 pensule. Preferata mea este 228, care ma ajuta sa blenduiesc culoarea perfect, exact acolo unde vreau eu. Este o pensula care nu trebuie sa iti lipseasca din trusa ta de make-up. Este din gama luxury, foarte soft si te ajuta sa creezi blendingul mult dorit. Pretul acestor pensule este accesibil, intre 10-12 Euro o pensula. Merita din plin investita.

Urmatoarea pensula favorita de blending este de la Mac 217. Da, mult dorita pensula de la Mac de blending, pe care orice make-up artist trebuie sa o aiba in trusa. Mi-am dorit aceasta pensula ff mult. La fel ca si cea de la Zoeva, are fibre luxoase, moi, foarte dese si se poate folosi atat pentru difuzarea produselor uscate, cat si pentru cele cremoase. Da. Putem folosi aceasta pensula chiar si pentru concealer.

Restul pensulelor de blending sunt de la Anca Radulescu, cea la care am facut primul curs de make-up. Pensulele sunt bune, sunt din par natural, insa sunt prea putineeee. Am doar 4 de la Anca, dintre care 2 sunt pentru blenduirea creionului.

Mai am o pensula de la Pupa, care arata ca cea de la Mac, insa firul de par este mult mai dur.

2 dintre pensulele de blending sunt de la Real Techniques. Sunt foarte bune pensulele, insa eu le folosesc mai mult atunci cand calatoresc. Am un mic set de travel, printre care si acestea.

Sa trecem la pensulele plate. Am 2 de la Anca Radulescu si 2 no name. Cele de la Anca sunt din par natural si ma ajuta sa aplic fardul sau pigmentul.

Pensule pentru fata

Pensulele pentru concealer : de cele mai multe ori, pensulele pentru concealer sunt dou-fiber. Adica sunt din par natural si din par sintetic. Am 1 pensula de la Anca R. , 1 de la Real T, si 2 pensule no name, care sunt doar din par sintetic.

 Pensule pentru fond de ten: Ehee, as putea sa imi iau o multime de pensule pt fdt si mereu sa consider ca nu sunt suficiente. Imi place sa le testez. Sunt fete care reusesc sa isi intinda fondul de ten cu degetele sau cu beauty blender. Eu nu pot… M-am obisnuit sa folosesc pensula. Pentru a intinde fondul de ten folosesc pensule plate ( Anca R sau Real T) dupa care blenduiesc cu una duo fiber( Sigma, Zoeva, Anca R sau Elf). 2 dintre preferatele mele sunt : Anca R si Zoeva. Cea de la Sigma a inceput sa lase foarte multe fire de par pe fata atunci cand o folosesc.

Pensule pentru pudra: Am pensule de la Anca Radulescu, Zoeva si Real T.  Am o pensula de la Anca R pe care cred ca am folosit-o de 5-6 ori maxim. Preferata mea este de la Zoeva. Are firele foarte fine si este foarte, foarte moale.  Va recomand cu drag aceasta pensula.  Zoeva 101

Pensule pentru conturing: Folosesc 3 pensule de la Anca R si una singura de la Real T. Sunt destul de multumita de ele, mai ales de cea de la Real T. pe care o folosesc pentru iluminator.

Pensule pentru sprancene: Pentru sprancene folosesc pensula de la Melkior, care mi se pare ff buna. Este usor de folosit. Si este ff accesibila. 35 lei!

Pensule pentru eyeliner: 5 pensule am, 2 Real T, 2 Anca R. si una no-name. Cu cea no-name reusesc sa-mi trasez cel mai bine linia de tus.

Pentru curatarea pensulelor folosesc o solutie de la Make-up for ever, care te ajuta sa cureti pensula foarte bine fara a fi necesar sa astepti sa se usuce.

Sper sa va placa acest articol si sa  va fie de folos!

Va super pupicesc!

Social Media

Postari populare

Distribuie postarea

Contact

Dacă ai o întrebare, vrei mai multe detalii despre cursuri sau dorești o programare la make-up, mă poți contacta fie telefonic, fie completând formularul de contact:

× Ai o întrebare?