fbpx

Ghidul complet al pensulelor de make-up

 

Pensula pentru baza de pleoape/concealer. se foloseste o pensula plata din par sintetic pentru o acoperire cat mai buna. Se poate folosi si o pensula din par natural, cat mai bogata pentru a obtine un efect foarte natural.

[spacer]

[spacer]

[wcpcsup id=”10657″]

[spacer]

Pensula pentru aplicarea fardului in coltul intern si pe arcada. Se poate folosi o pensula din par natural pentru un efect natural, dar si o pensula din par sintetic. Recomand pensula 248 de la MAC sau o pensula asemanatoare.

Pensula pentru aplicarea fardului in pliu si umbre (blending). Se foloseste o pensula din par natural, miscarile fiind de la stanga la dreapta, si invers. Fiecare pensula de blending este diferita si are caracteristici diferite. Pensulele de blending pe care le folosesc cel mai des sunt : Mac 217, Zoeva 228,Zoeva 225, Zoeva 231, Ikko 80217,Cupio 312, Cupio305, Melkior. Sunt pensulele pe care le vei folosi cel mai mult pentru a realiza un machiaj.           

[spacer]

[spacer]

[wcpcsup id=”10670″]

[spacer]

Pensula pentru adaugarea precisa de umbre pe pleoapa inferioara si la baza genelor. Se gaseste si sub denumirea de pensula creion si este din par natural sau par sintetic. Exemplu : Mac 219.      

Pensula pentru aplicarea fardului pe pleoapa mobila. Se foloseste o pensula lata din par natural sau din par sintetic pentru un efect mai intens.  Redomandari : Cupio 311 .

[spacer]

[wcpcsup id=”10611″]

[spacer]

Pensula pentru sprancene.Are o forma teșită, oblică si te va ajuta să îți stilizezi sprancenele prin umplerea golurilor. Alege o pensula care are si capatul periuta pentru a putea estoma liniile si pentru un aspect mai natural. Preferata mea este Anastasia BH 7B.

[spacer]

[wcpcsup id=”10619″]

[spacer]

Pensula pentru aplicarea tusului. Se foloseste o fie pensula taiata in unghi, fie una cu varful subtire.Exemplu: Mac 266, Ikko80264, Ikko10.

[spacer]

[wcpcsup id=”10648″]

[spacer]

Pensula pentru baza. Aceasta ajuta la aplicarea produselor cremoase si este din fibre sintetic.

[spacer]

[spacer]

[wcpcsup id=”10629″]

[spacer]

Pensula pentru aplicarea fondului de ten. Este una dintre cele mai importante pensule din trusa unui make-up artist. Aceasta trebuie sa intinda  si sa uniformizeze fondul de ten, incat sa para natural. Pensula pe care o folosesc si o recomand este MAC 170.

[spacer]

[wcpcsup id=”10639″]

[spacer]

Pensula pentru aplicarea pudrei. Se foloseste o pensula de dimensiuni mari ce ofera o aplicare delicata si uniforma, pentru un aspect perfect. Inainte de aplicare, scutura pensula pentru a elimina excesul de pudra. Recomandari: Zoeva 108.

Pensula pentru conturarea fetei.  Se foloseste o pensula moale si neteda din par natural. Recomandari : Cupio 302  , Mac 168 , Zoeva 127 .

[spacer]

[wcpcsup id=”10699″]

[spacer]

Pensula pentru illuminator. este instrumentul ideal pentru evidentierea pometilor, arcului lui Cupidon deasupra buzei superioare sau a decolteului. Datorita formei sale emblematice si compacte, aceasta poate fi de asemenea utilizata pentru a sculpta fata prin contouring. Recomandari : Zoeva, Mac, Cupio.

[spacer]

[wcpcsup id=”10685″]

[spacer]

 

Social Media

Postari populare

Distribuie postarea

Contact

Dacă ai o întrebare, vrei mai multe detalii despre cursuri sau dorești o programare la make-up, mă poți contacta fie telefonic, fie completând formularul de contact:

Contact

Ai o întrebare sau vrei mai multe detalii despre cursuri? Completează formularul de mai jos și revin în cel mai scurt timp posibil.

× Ai o întrebare?