fbpx

Lumina potrivita pentru machiaj

[pullquote align=”right” style=”style4″ width=”381″ size=”14″ line_height=”18″ bg_color=”#ffffff” txt_color=”#222222″][blockquote custom_class=”” txt_color=”#222222″ size=”25″ line_height=”32″]Shine bright like my make-up.[/blockquote][/pullquote]

In cazul meu lumina potrivita pentru machiaj a fost o mare problema inca de la inceput, insa treptat am reusit sa descopar mici trucuri care sa ma ajute, atunci cand vreau sa evidentiez frumusetea machiajului, cu ajutorul pozelor.

Am incercat tot felul de lumini, calda, neutra, alba, ring light, pana cand am reusit sa scot poza care sa-mi placa.

Vreau sa-ti prezint cateva sugestii legate de luminile pe care eu le am in studio si care ma ajuta sa fac poze clare.

Ring light

Ring light-ul a fost prima achizitie in materie de lumina pentru machiaj. Am achizitionat-o in urma cu 2 ani de la F64 si pot sa zic ca isi merita toti banii. Este bine sa-l pozitionezi la aproximativ 1 metru fata de clienta. Se foloseste foarte mult pentru acest tip de fotografie, dar si pentru video.

Intensitate luminii trebuie reglata in functie de rezultatul pe care ti-l doresti. Intensitatea ideala pentru pozele de make-up este cea de day light (intre 4600k-5500k). Ringhlightul produce o lumina uniforma, fara umbre, ideala pentru portrete.Temperatura de culoare produsa de lumina este precisa si asigura o inalta calitate a pozelor si filmarilor.

De asemenea conteaza foarte mult si cu ce faci poza. De curand mi-am achizitionat un Iphone 11 pro max, care m-a dezamagit total, din punct de vedere al pozelor de tip portret, facute in interior. Prefer Iphone 7 plus sau 8 plus.

[spacer]

[spacer]

[wcpcsup id=”10745″]

[spacer]

Becurile de la oglinda

La oglinda de make-up am becuri care imita lumina de zi sau lumina neutra (4600k-5500k) care evidentiaza culorile machiajului. In caruselul de mai jos gasesti becurile ideale pentru make-up.

[spacer]

[spacer]

[wcpcsup id=”10766″]

[spacer]

 

Lampa Led

De curand am descoperit-o si mi se pare foarte utila in fotografie, dar si in video si se gaseste in mai multe variante. Cea pe care o recomand si pe care am incercat-o este Lampa LED Bicolora Yongnuo YN600 II cu Alimentator.

[spacer]

[spacer]

[wcpcsup id=”10754″]

Social Media

Postari populare

Distribuie postarea

Contact

Dacă ai o întrebare, vrei mai multe detalii despre cursuri sau dorești o programare la make-up, mă poți contacta fie telefonic, fie completând formularul de contact:

Contact

Ai o întrebare sau vrei mai multe detalii despre cursuri? Completează formularul de mai jos și revin în cel mai scurt timp posibil.

× Ai o întrebare?