fbpx

Pensule de make-up pentru uz personal

By Posted on 0 Comments Location: , 1 min read 1892 views
In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca ma urmariti si imi cereti sfaturile ori de cate ori aveti nevoie. Ma bucura gandul ca va pot ajuta si o voi face ori de cate ori voi putea!

Stiu ca printre urmaritoarele mele sunt si fete care isi doresc sa se machieze in fiecare zi, fete care vor sa aiba produse bune chiar la ele acasa. Tocmai de asta v-am pregatit un articol legat de pensulele de make-up, care consider eu ca va vor ajuta sa obtineti rezultate bune.

Make love not war

 

 

1.Cailyn Am descoperit de curand acest brand de pensule si recunosc ca am devenit “dependenta” de ele. Raportul calitate/pret este foarte bun. Sa nu mai zic de faptul ca pensulele de blending sunt din par natural. Va recomand cu mare drag acest set, mai ales fetelor care vor sa foloseasca pensulele pentru uz personal sau pentru fetele care sunt la inceput de drum. La acest set vreau sa va ofer un cod de reducere suplimentara: CATALINASOARE.

Make-up your mind


 

2.Cupio 
Dupa cum bine stiti, v-am recomandat si pe paginile de Facebook si Instagram, mai multe produse de la Cupio. Mi se par foarte bune produsele de la ei, fie ca vorbim de palete de farduri, pensule sau gelurile de sprancene. Va recomand cu drag acest brand. Va las aici si un cod de reducere pentru Cupio- 798102.  Il puteti folosi si veti beneficia de reducere de 15 %.

 
 
 
 

 

Make-up your mind


3.Melkior  V-am mai spus in alt articol despre pensulele de la Melkior.

Mi se pare un brand bun, care are un pret accesibil. Aici din pacate nu am un cod de reducere, insa va recomand sa incercati macar doua- trei pensule de blending sau de fata de la ei.

 

 
 

 

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Previous
5 fonduri de ten pentru tenul uscat
Pensule de make-up pentru uz personal

Wishlist 0
Continue Shopping