fbpx

Pigmentii pe care ii folosesc

By Posted on 0 Comments Location: , 1 min read 1702 views
Hello, girls!

Unele dintre voi, m-ati intrebat de unde imi achizitionez pigmentii si ce pigmenti folosesc cel mai des, asa ca v-am pregatit un scurt articol, in care va prezint brandurile cu care lucrez cel mai des.

Make love not war

 

1.AMA PIGMENTS Unul dintre brandurile mele preferate in materie de pigmenti este AMA. Lucrez cu acesti pigmenti de ceva timp, mai exact de un an si jumatate si pot sa va zic ca nu m-au dezamagit deloc. Culorile sunt versatile si intr-un numar foarte mare. Nuantele pe care le folosesc cel mai des sunt: 632, 524, 279, 157, 272, 270, 394, 280, 197, 495, 481 ,506, 116. Aveti si 10% reducere daca introduceti codul CATALINA10.

Make-up your mind


 

2.Cupio 

Cupio este un brand care mie imi place foarte mult, in materie de pigmenti. Cel mai des folosesc de la ei: Bright-gold, Make-up-moon-stars-stardream , Make-up-blue-violet-red-orange  , Make-up-moon-stars-celeste , make-up-Moon-stars-selene,  La fel ca si la Ama, va ofer o reducere suplimentara, daca introduceti codul : 798102.

 

Make-up your mind


3.Inglot  Pigmentii de la Inglot ii folosesc cel mai mult atunci cand vine vorba de mirese. Au nuante foarte dragute si luminoase. Va recomand cu drag sa incercati cativa pigmenti de la ei, ca de exemplu pigmentul 118.

4.Klepachpro  Ultimul brand despre care vreau sa va spun este un brand rusesc, aparut de curand si pe piata din Romania. Eu mi-am comandat in urma cu ceva timp aproximativ 20 de nuante de la ei, insa mi-am comandat din Rusia. Pot sa va spun ca sunt foarte multumita de ei si ii recomand cu mare drag.

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Previous
Pensule de make-up pentru uz personal
Pigmentii pe care ii folosesc

Wishlist 0
Continue Shopping